Pa...
20/6/2008
Danas mi je bio prilično smoren dan...
Kod mene je došla moa drugarica iz ulice,i podsetila me da danas treba da održimo takmičenje za modele naše ulice(a nas dve smo sudije i organizatori)...
To je delovalo prilično lako...Poslale smo pozivnice svoj deci iz ulice i čekale nestrpljivo 14:45!
Obe smo se pripremile,kad ono moja mama došla kući sa posla...
Hmmm,koje čudo dozvolila mi da se održi u dvorištu nakon toga što sam je molila,al takmičenje je moralo da kasni,jer je moja mama došla ustvari da mi spremi ručak...
Kad sam završila s ručkom,videla sam da je već tri,a da nema nikog od pozvanih,odjednom su tri dečaka,odnosno 2 brata moje drugarice i još jedadn iz ulice ušli unutra...
Moja drugarica i ja smo bile razočarane time što niko drugi nije došao..
Ja sam ostavila te bandite(dečake) u mojoj garaži,što i nije trebalo da se desi,hmm jako neodgovorno od mene kak je kasnije rekla moja mama...
Pri vraćanju iz neuspešne potrage za pozvanima,primetila sam one dečake koji su bili u mojoj garaži na ulici,i onaj najmlađi je reko da je moja mama krenula ponovo na posao i da ne dozvoljava da ostanemo u mojoj kući,a znala sam da je to povodom nečeg što su uradili ti momci...hmmm....
Otrčala sam do mame po ključeve,i uzela ih pre nego što je ušla u auto,koja sreća...
Bila je nešto besna i rekla mi je da danas obavezno odem na trening i ne propuštam ga više nikad,inače treniram tennis...
Otišla sam na tennis,i pošto sam propustila dosta treninga,začudilo me je koliko ima novih...
Tereni su bili zauzeti,pa sam morala malo da čekam....Inače u jednom terenu su igrali Sale koga svi znate i Sara,inače oboje moji drugari iz razreda...
Konačno je trener došao i ja i još dvoje smo vežbali s trenerom...
U jednom trenutku je trener otišao negde,neznam ni ja gde,i nije se vraćao pola sata...
Nama je svima dosadilo da ga čekamo,i onda je Sara dala ideju:
''Ljudi ajde da mi lepo odemo,glupo je da čekamo,a ako dođe moraćemo da ravnamo teren''
Svi smo kibnuli s treninga,sem jednog kojeg je Sara neprekidno ubeđivala da krene s nama jer će u suprotnom morati da čisti teren...
Na 10 metara od kluba,primetili smo da se trener vratio,i otrčali smo ko pomahnitali! Smejali smo se jer smo videli da je onaj momak koji je ostao morao da čisti oba terena koja smo koristili...
LoL,sad dolazim do sadašnjosti i nema šta više da kažem... :D